Tämä sivusto käyttää evästeitä.
Voit lukea lisää evästeistä täältä.

Hyväksy

ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSISSA. TOIMITUSAIKA 1-5 ARKIPÄIVÄÄ. 

Rtech - Maastopyöräilyn erikoisliike logo
Sisäänkirjautumiskuvake
Ostoskori-kuvake

iskunvaimenninhuolto


Iskareiden toimittaminen huoltoon


Voit lähettää iskunvaimentimesi huoltoon Postin tai Matkahuollon pakettina. Lähettäessäsi iskunvaimenninta huoltoon, täytä tulostettava huoltolomake ja lähetä aina se meille iskunvaimentimen mukana.

Lähetämme huoltosi valmistuttua laskun aina suoraan yrityksellenne.


Takuuasiat


Yritykset: Mahdollisissa takuuasioissa ota ensin yhteyttä: rtech@rtech.fi tai 010 423 3030 (8,35 snt / puhelu + 16,69 snt / minuutti). Takuukäsittelyyn tarvitsemme aina tuotteen (iskunvaimennin tai pyörä) ostokuitin kopion ja huoltolomakkeen.


Fox huollon yhteystiedot


Rtech - Maastopyöräilyn erikoisliike, Autokeskuksentie 7, 33960 Pirkkala, rtech@rtech.fi

010 423 3030 (8,35 snt / puhelu + 16,69 snt / minuutti) Arkisin 11 - 18, lauantaisin 10 - 14 


Rtech on Fox Racing Shox -maastopyörän iskunvaimentimien maahantuoja ja Suomen ainoa valmistajan valtuuttama Fox Service Center. Käytämme huollossa ainoastaan valmistajan alkuperäisiä tiivisteitä ja varaosia.


Varaosat


Löydät heti tilattavissa olevat varaosat pääosin Fox Racing Shox Iskunvaimentimet ja varaosat kategoriasta.

Tarvitsetko apua varaosan etsinnässä? Löydät yleisimmät FOX Racing Shox tuotenumerot parhaiten Fox Racing Shox.de verkkokaupasta. Varaosanumeron etsiminen nopeuttaa tilauksesi käsittelyä. Mikäli tuotetta ei löydy suoraan varastostamme, useimpien tuotteiden toimitusaika on noin 1-2 viikkoa.

Voit myös olla yhteydessä aina meihin oikean varaosan löytämiseksi rtech@rtech.fi tai puhelimitse 010 423 3030 (Valitse vaihteesta "iskarihuolto") niin puhelusi ohjautuu iskarimekaanikolle.