Tämä sivusto käyttää evästeitä.
Voit lukea lisää evästeistä täältä.

Hyväksy

TOIMITUSKULUT ALKAEN 6,90€. 

ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSISSA.

HUOM! KORONAVIRUKSEN AIHEUTTAMAT VAIKEUDET TOIMITUSKETJUSSA VAIKUTTAVAT CUBE2022-PYÖRIEN OSIEN SAATAVUUTEEN JA JOISSAIN PYÖRISSÄ ON JOUDUTTU KÄYTTÄMÄÄN VAIHTOEHTOISIA GRIPPEJÄ, SATULOITA, VANTEITA, SATULATOLPPIA YM. LUE LISÄÄ

Rtech - Maastopyöräilyn erikoisliike logo
Sisäänkirjautumiskuvake
Ostoskori-kuvake

fox huolto


Onko pyörässäsi Fox joustokeula tai iskunvaimennin, joka on huollon tarpeessa?

Teemme Fox-huollot valmistajan valtuuttamana, vuosien kokemuksella ja vain alkuperäisiä Fox-varaosia käyttäen. Huolletuilla iskareilla pyöräsi toimii paremmin, ja sinä voit keskittyä nauttimaan maastopyöräilystä. Ajanvaraus huoltoon onnistuu parhaiten osoitteesta rtech@rtech.fi

suositellut huoltovälit


*Jos ajat paljon ja erityisen haastavissa olosuhteissa (esim. bike park, enduro tai muu kisaaminen), suosittelemme noudattamaan vielä alla mainittuja lyhyempiä huoltovälejä.

Fox joustokeulat

  • Jokaisen ajokerran jälkeen: Puhdista keula ulkoisesti miedolla pesuaineella ja vedellä ja kuivaa pehmeällä pyyhkeellä.
  • Säännöllisesti: Tarkista painuma (sag) ja vaimentimen säädöt. Tarkista näkyykö ulkoisia vaurioita.
  • Enintään 125 tuntia ajoa tai yksi vuosi: Täyshuolto (sis. ulkoinen ja sisäinen tarkistus, vaimentimen ja ilmajousen huolto, öljyn ja tiivisteiden vaihto).

Fox takaiskunvaimentimet

  • Jokaisen ajokerran jälkeen: Puhdista iskunvaimennin ulkoisesti miedolla pesuaineella ja vedellä ja kuivaa pehmeällä pyyhkeellä. Tarkista näkyykö ulkoisia vaurioita.
  • Säännöllisesti: Tarkista painuma (sag) ja vaimentimen säädöt. Tarkista näkyykö ulkoisia vaurioita.
  • Enintään 125 tuntia ajoa tai yksi vuosi: Täyshuolto (sis. ulkoinen ja sisäinen tarkistus, vaimentimen ja ilmajousen huolto, öljyn ja tiivisteiden vaihto).

iskareiden toimittaminen huoltoon


Voit tuoda huollettavan iskunvaimentimesi suoraan myymäläämme Pirkkalaan ilman ajanvarausta. Voit tuoda iskunvaimenninhuoltoon myös kokonaisen pyörän, jolloin veloitamme iskunvaimentimen tai joustohaarukan purkamisesta ja asentamisesta 15 € kappaleelta, lukitusvivulliset 20 €.


Voit myös lähettää iskunvaimentimesi huoltoon Postin tai Matkahuollon pakettina. Ethän lähetä pakettia pakettiautomaattiin. Paketin ei tarvitse olla ns. jako ovelle -paketti vaan sen voi lähettää lähimpään toimipisteeseen. Muista lisätä vastaanottajan tietoihin sähköpostiosoitteemme rtech@rtech.fi. Lähettäessäsi iskunvaimenninta huoltoon, täytä tulostettava huoltolomake ja lähetä se meille iskunvaimentimen mukana.

Pakkaa keula ja/tai iskunvaimennin huolellisesti, emme vastaa kuljetuksen aikana tapahtuneista vaurioista. Huolletut iskunvaimentimet palautetaan Postin tai Matkahuollon välityksellä. Puhdistathan iskunvaimentimesi ennen huoltoon lähettämistä. Veloitamme pesusta 10 €


Poista ylimääräiset irtoavat osat kuten ruuvit, reducerin osat, akseli, säätörenkaat ym katoamisen välttämiseksi.


Lähetämme sinulle sähköpostiviestin kun olemme vastaanottaneet iskarisi huoltoon. Tarkista viestistä, että yhteystietosi ja tilattu huolto ovat oikein, ja ilmoita meille mahdollisista muutoksista.


Ilmoitus huollon valmistumisesta ja maksaminen


Saat sähköpostiin ilmoituksen huollon valmistumisesta, paketin lähetystunnuksen ja laskun. Lähetämme iskarit takaisin Postin tai Matkahuollon pakettina. Jos noudat iskarit liikeestämme, ilmoitathan etukäteen milloin olet tulossa. Maksaminen onnistuu kortilla tai käteisellä. Voit maksaa huollon myös etukäteen verkkokaupassamme, jolloin käytössäsi on laajempi valikoima maksutapoja.


Fox huollon yhteystiedot


Rtech - Maastopyöräilyn erikoisliike, Autokeskuksentie 7, 33960, Pirkkala, rtech@rtech.fi

010 423 3030 (8,35 snt / puhelu + 16,69 snt / minuutti) Arkisin 11 - 18.


Rtech on Fox Racing Shox -maastopyörän iskunvaimentimien maahantuoja ja Suomen ainoa valmistajan valtuuttama Fox Service Center. Käytämme huollossa ainoastaan valmistajan alkuperäisiä tiivisteitä ja varaosia.

Muut työt:


Iskunvaimentimen tai joustohaarukan purkaminen pyörästä ja asentaminen takaisin 15 €


Lukitusvivullisen iskuvaimentimen tai joustohaarukan purkaminen pyörästä ja asentaminen takaisin 20 €


Joustokeulan tai takaiskunvaimentimen pesu 10 €


Toimituskulut 15 €


Huollon hinta saattaa olla suurempi, jos keula tai takaiskunvaimennin on pahoin vaurioitunut tai vaatii varaosia, jotka ylittävät alkuperäisen arvion. Otamme sinuun tässä tapauksessa yhteyttä ja ilmoitamme tarkistetun hinnan. Huolto ylimääräisten töiden osalta tehdään vasta kun olet hyväksynyt lisätyöt.


Miten valita oikeat Fox/Marzocchi varaosat?


Iskunvaimentimissa on neliosainen kirjain/numero ID-koodi. Keuloissa koodi löytyy vasemman tiivisteen kohdalta takapuolelta ja takaiskarissa ilmakannun alareunasta tai lisäsäiliön kyljestä. Syötä koodi Foxin sivuille 4 digit code -hakukenttään. Haulla saat selville iskunvaimentajan tyypin ja vuosimallin. Siirry sivulle Parts/Drawings, ja valitse oikea vuosimalli ja tyyppi. Päädyt sivulle, jossa on ko. tuotteen räjäytyskuvat ja osanumerot. Service procedures -sivulta löytyy huolto-ohjeet ja muutakin hyödyllistä tietoa, kuten säädöt, huollot, öljymäärät, etälukituksen asennukset jne.


Mikäli et löydä sivuiltamme tarvitsemaasi varaosaa, kysy ID -koodin/ varaosanumeron perustella saatavuutta maililla rtech@rtech.fi. Varaosavaraston tuotevalikoima vaihtelee jatkuvasti ja täydennämme sitä tilausten ja tarpeen mukaan. Varaosissa toimitusaika on yleensä 1-2 viikkoa. Reduceria tilatessa mittaa kokonaisleveys 0,1mm tarkkuudella, tarvittaessa teemme sopivan mittaisen. Jos et tiedä iskarisi vuosimallia niin laita kuva, saamme siitä yleensä selville mikä on kyseessä.


Takuuasiat


Lue lisää Foxin takuuehdoista täältä


Yksityishenkilöt: Ota yhteyttä tuotteen sinulle myyneeseen liikkeeseen. Tuotteen myynyt liike hoitaa asian eteenpäin.


Yritykset:  Lue takuuehdot. Liitä ostokuitin kopio ja täydellisesti täytetty huoltolomake iskarin mukaan. Foxin takuuehtojen mukaan iskarin myynyt liike maksaa lähetyksen ja Fox korvaa paluulähetyksen, jos takuun ehdot täyttyvät.