Maastopyöräilyn erikoisliike - Pirkkala

Fox Huolto

FOX HUOLTO

 


Onko pyörässäsi Fox joustokeula tai iskunvaimennin, joka on huollon tarpeessa?

Muutosta johtuen Fox-huollossa on viiveitä. Huolto palvelee normaalisti 9.12. alkaen. Fox-huollon ajanvaraus onnistuu parhaiten sähköpostilla rtech@rtech.fi.

Teemme Fox-huollot valmistajan valtuuttamana, vuosien kokemuksella ja vain alkuperäisiä Fox-varaosia käyttäen. Huolletuilla iskareilla pyöräsi toimii paremmin, ja sinä voit keskittyä nauttimaan maastopyöräilystä.

Suositellut huoltovälit

 
*Jos ajat paljon ja erityisen haastavissa olosuhteissa (esim. bike park, enduro tai muu kisaaminen), suosittelemme noudattamaan vielä alla mainittuja lyhyempiä huoltovälejä

Fox joustokeulat

Puhdista keula ulkoisesti miedolla pesuaineella ja vedellä ja kuivaa pehmeällä pyyhkeellä Jokaisen ajokerran jälkeen
Tarkista painuma (sag) ja vaimentimen säädöt. Tarkista näkyykö ulkoisia vaurioita Säännöllisesti
Täyshuolto (sis. ulkoinen ja sisäinen tarkistus, vaimentimen ja ilmajousen huolto, öljyn ja tiivisteiden vaihto) Enintään 125 tuntia ajoa tai yksi vuosi
 

Fox takaiskunvaimentimet

 
Puhdista iskunvaimennin ulkoisesti miedolla pesuaineella ja vedellä ja kuivaa pehmeällä pyyhkeellä. Tarkista näkyykö ulkoisia vaurioita Jokaisen ajokerran jälkeen
Tarkista painuma (sag) ja vaimentimen säädöt. Tarkista näkyykö ulkoisia vaurioita Säännöllisesti
Täyshuolto (sis. ulkoinen ja sisäinen tarkistus, vaimentimen ja ilmajousen huolto, öljyn ja tiivisteiden vaihto) Enintään 125 tuntia ajoa tai yksi vuosi
 

 

Iskareiden toimittaminen huoltoon

 

Voit tuoda huollettavan iskunvaimentimesi suoraan myymäläämme Pirkkalaan aikaa varaamatta. Voit tuoda iskunvaimenninhuoltoon myös kokonaisen pyörän, jolloin veloitamme iskunvaimentimen tai joustohaarukan purkamisesta ja asentamisesta 10 € / kappaleelta.

Voit myös lähettää iskunvaimentimesi huoltoon Postin tai Matkahuollon pakettina. Lähettäessäsi iskunvaimenninta huoltoon, täytä tulostettava huoltolomake ja lähetä se meille iskunvaimentimen mukana.

Pakkaa keula ja (tai) iskunvaimennin huolellisesti, emme vastaa kuljetuksen aikana tapahtuneista vaurioista. Huolletut iskunvaimentimet palautetaan Postin tai Matkahuollon välityksellä. Puhdistathan iskunvaimentimesi ennen huoltoon lähettämistä!
 

Lähetämme sinulle sähköpostiviestin kun olemme vastaanottaneet iskarisi huoltoon. Tarkista viestistä, että yhteystietosi ja tilattu huolto ovat oikein, ja ilmoita meille mahdollisista muutoksista. 

Takuuasiat

 
Yksityishenkilöt: Ota yhteyttä tuotteen sinulle myyneeseen liikkeeseen. Tuotteen myynyt liike hoitaa asian eteenpäin.

Yritykset: Mahdollisissa takuuasioissa ota ensin yhteyttä: rtech@rtech.fi tai 010 423 3030 (8,35 snt / puhelu + 16,69 snt / minuutti). Takuukäsittelyyn tarvitsemme aina tuotteen (iskunvaimennin tai pyörä) ostokuitin kopion ja huoltolomakkeen.

Ilmoitus huollon valmistumisesta ja maksaminen


Saat sähköpostiin ilmoituksen huollon valmistumisesta, paketin lähetystunnuksen ja laskun. Lähetämme iskarit takaisin Postin tai Matkahuollon pakettina. Jos noudat iskarit liikeestämme, maksaminen onnistuu kortilla, käteisellä tai Mash-laskulla/osamaksulla. Voit maksaa huollon myös etukäteen verkkokaupassamme, jolloin käytössäsi on laajempi valikoima maksutapoja.

Fox huollon yhteystiedot


Rtech - Maastopyöräilyn erikoisliike, Autokeskuksentie 7, 33960, Pirkkala, rtech@rtech.fi 
010 423 3030 (8,35 snt / puhelu + 16,69 snt / minuutti)  Arkisin 11 - 18, lauantaisin 10 - 14
 
Rtech on Fox Racing Shox -maastopyörän iskunvaimentimien maahantuoja ja Suomen ainoa valmistajan valtuuttama Fox Service Center. Käytämme huollossa ainoastaan valmistajan alkuperäisiä tiivisteitä ja varaosia.

Fox huoltohinnasto

Takaiskunvaimentimet:

 

Fox takaiskunvaimentimen ylläpitohuolto 89 €

Fox Float X ja Fox DHX Air iskunvaimentimen täyshuolto 149 €

Fox Float X2 iskunvaimentimen täyshuolto 149 €

Specialized Brain, Trekin DRCV ja Cannondalen DYAD iskareille johtuen iskarin rakenteesta teemme ainoastaan täyshuoltoja

Fox Dyad (Cannondale) takaiskunvaimentimen täyshuolto 169 €

Fox DRCV (Trek) takaiskunvaimentimen täyshuolto 169 €

Fox Brain ja Minibrain (Specialized) takaiskunvaimentimen täyshuolto 179 €

Fox Factory Tuning takaiskunvaimentimelle 30 € - 50 €


 Joustokeulat:


Fox joustokeulan täyshuolto 139 €

Fox joustokeulan ylläpitohuolto 79 €

 
 

Hissitolpat:


Fox Transfer hissitolpan täyshuolto 119 €

Fox D.O.S.S hissitolpan täyshuolto 109 €


Muut työt: 


Iskunvaimentimen tai joustohaarukan purkaminen pyörästä ja asentaminen takaisin 10 €

Lukitusvivullisen iskuvaimentimen tai joustohaarukan purkaminen pyörästä ja asentaminen takaisin 20 €


Joustokeulan tai takaiskunvaimentimen pesu 7 €


Toimituskulut 15 €


Huollon hinta saattaa olla suurempi, jos keula tai takaiskunvaimennin on pahoin vaurioitunut tai vaatii varaosia, jotka ylittävät alkuperäisen arvion. Otamme sinuun tässä tapauksessa yhteyttä ja ilmoitamme tarkistetun hinnan. Huolto ylimääräisten töiden osalta tehdään vasta kun olet hyväksynyt lisätyöt.