TOIMITUSKULUT ALKAEN 4,90€.
ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSISSA.

VARUSTEIDEN JA OSIEN LÄHETYS JOPA SAMANA ARKIPÄIVÄNÄ KUN TILAAT ENNEN KLO 12.

Rtech - Maastopyöräilyn erikoisliike logo
Sisäänkirjautumiskuvake

OSTOSKORI

Ostoskori on tyhjä

Palaa ostoksille

Rtechin tietosuojaselosteet


Asiakasrekisterin tietosuojaseloste
Uutiskirjeen tietosuojaseloste
Evästeet

R-tech suspension Oy:n asiakasrekisterin Rekisteriseloste

Henkilötietolain ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteriseloste.


Rekisteriä ylläpitävä organisaatio

R-Tech Suspension Oy (myöhemmin R-tech tai Rtech.fi)

Y-tunnus: 0649066-1

Autokeskuksentie 7

33960 Pirkkala


Rekisteristä vastaava henkilö

Johanna Laitila

Yhteydenotot sähköpostitse rtech@rtech.fi


Rekisterin nimi

R-Tech Suspension Oy:n asiakasrekisteri


Rekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoitus

Rekisterissä oleva henkilö tai yritys on rekisteröitynyt Rtech.fi verkkokaupan asiakkaaksi tai ostanut Rtech.fi:n verkkokaupasta tuotteita, tai ostanut tuotteita R-Tech Suspension Oy:n myymälästä tai antanut R-tech Suspension Oy:lle yhteystietonsa tarjouksen tai tuotevarauksen tekemistä varten.


Rekisterin käyttötarkoitus on R-Tech Suspension Oy:n asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden lähetysten seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Rtech.fi verkkokaupan toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.


Rekisterin tietoja voidaan käyttää Rtech.fi verkkokaupan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen. Rtech.fi saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi.


Rtech.fi verkkokaupalla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Rtech.fi verkkokaupan asiakaspalveluun tai rekisterinhoitajalle.


Rekisterin pitämät tiedot

Asiakasrekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Postiosoite

Puhelinnumero

Tiedot käsitellyistä tilauksista

Henkilön viestihistoria R-tech Suspension Oy:n kanssa


Yritysasiakkaiden rekisteri sisältää lisäksi yrityksen Y-tunnuksen


Tietolähteet

Rekisteri sisältää vain tietoja, joita asiakas on itsestään antanut tehdessään tilausta tai tuotevarausta tai pyytäessään tarjousta myymälässä, verkkokaupassa, puhelimitse tai sähköpostitse.


Rekisteritietojen saanti

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus nähdä itseään koskevat tiedot rekisterissä. Tiedot saa nähtäville ottamalla yhteyttä rekisteristä vastaavaan henkilöön.


Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Rtech.fi verkkokaupan ylläpidon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Rtech.fi verkkokaupan salasanasuojatulla palvelimella Ruotsissa. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään rekisteröityneen pyynnöstä, mikäli yrityksellä ei ole lakisääteistä velvoitetta pitää henkilötiedot rekisterissä. Rekisteröity saa tietonsa nähtäville pyynnöstä.


Tietojen säilytysaika

Rekisteröityneen tietoja säilytetään kuusi vuotta viimeisen ostotapahtuman jälkeen, jonka jälkeen ne poistetaan automaattisesti. Perusteena tietojen säilyttämiseen on tuotteiden takuuaika, joka on enimmillään kuusi vuotta.


Tietojen luovuttaminen

R-tech ei luovuta rekisterin tietoja kolmansille osapuolille ellei se ole asiakassuhteen kannalta välttämätöntä. Tällaisia osapuolia ovat esimerkiksi kuljetusyritykset, maksupalveluiden välittäjät ja verkkokauppajärjestelmän tarjoaja. Kaikki R-techin yhteistyökumppanit sijaitsevat EU:n talousalueen sisällä lukuunottamatta Mailchimp-sähköpostipalvelua, jota yritys käyttää uutiskirjesähköpostien lähettämiseen. Yritys saattaa jakaa Mailchimpin kanssa asiakkaan nimi- ja sähköpostitietoja. MailChimpillä on oikeus käsitellä eurooppalaista asiakasdataa EU:n ja Yhdysvaltain välisen Privacy Shield -ohjelman jäsenenä. Lisätietoa eurooppalaisen datan käsittelystä MailChimpissä.


R-tech Suspension Oy:n uutiskirjeen rekisteriseloste

Henkilötietolain ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteriseloste.


Rekisteriä ylläpitävä organisaatio

R-Tech Suspension Oy

Y-tunnus: 0649066-1

Autokeskuksentie 7

33960 Pirkkala


Rekisteristä vastaava henkilö

Johanna Laitila

Yhteydenotot sähköpostitse rtech@rtech.fi


Rekisterin nimi

R-tech Suspension Oy:n uutiskirjerekisteri


Rekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoitus

R-tech Suspension Oy kerää rekisteriin yhteystietoja asiakkaan vapaaehtoisella suostumuksella tai asiakassuhteen perusteella henkilötietolain ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti.


Rekisteriä käytetään uutiskirjeen ja asiakastiedotteiden sekä asiakaskyselyiden lähettämiseen.


Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilön nimi

Henkilön sähköpostiosoite


Tietolähteet

Rekisterin sisältämät tiedot on saatu joko asiakkaan vapaaehtoisella ilmoittautumisella uutiskirjetilaajaksi tai asiakassuhteen perusteella asiakastietorekisteristä.


Tietojen säilytys

Uutiskirjerekisteriä säilytetään MailChimp sähköpostipalvelussa. Lisää MailChimpissä säilytetyn datan turvallisuudesta voi lukea täältä.


MailChimp sijaitsee Yhdysvalloissa mutta yrityksellä on oikeus käsitellä eurooppalaisia henkilötietoja EU:n ja Yhdysvaltain välisen Privacy Shield -ohjelman jäsenenä.


Tietoja säilytetään niin kauan kun R-techin uutiskirjettä lähetetään tai kunnes rekisterin jäsen pyytää tietojen poistamista rekisteristä.


Tietojen saanti ja poistaminen

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa häntä koskevat tiedot ja saada kopio häntä koskevista tiedoista rekisterissä. Tiedot poistetaan pyynnöstä, poistoa voi pyytää ottamalla yhteyttä rekisteristä vastaavaan henkilöön. Tietojen poistaminen uutiskirjerekisteristä ei tarkoita, että tiedot poistetaan asiakasrekisteristä koska yrityksellä saattaa olla lakisääteinen velvoite säilyttää asiakasrekisterin tietoja esimerkiksi takuuasioita varten.


Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tiedot ovat ainoastaan R-tech Suspension Oy:n henkilökunnan käytettävissä mikäli heidän työnsä sitä vaatii.


Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä, eli pieniä teksitiedostoja, jotka sivusto tallentaa käyttäjän laitteelle. Rtech.fi-sivustolla on käytössä sekä ensimmäisen että kolmannen osapuolen evästeitä. Evästeet vaikuttavat sivuston toimintaan, lisäksi käytämme niitä sivustomme käytettävyyden mittaamiseen ja mainonnan kohdentamiseen.

Käyttäjä voi sivustolle tullessaan hyväksyä tai kieltää evästeiden käytön. Evästekyselyn vastaus tallennetaan vuoden ajaksi, jonka jälkeen käyttäjää pyydetään uudestaan hyväksymään tai hylkäämään evästeet. Käyttäjä voi myös milloin tahansa kieltää evästeiden käytön selaimensa asetuksista. Kaikkia evästeitä ei voi kieltää, sillä sivusto ei toimi ilman niitä. Evästeiden käytön kieltämisellä voi myös olla vaikutus sivuston toimintaan.

Käyttämämme evästeet voidaan jakaa neljään eri kategoriaan:

  1. Välttämättömät evästeet (näiden käytön voi kieltää ainoastaan selaimen asetuksista)
    Nämä evästeet ovat tarpeellisia sivuston toiminnan kannalta, eikä niitä voi poistaa käytöstä. Niitä asetetaan tavallisesti vain, kun käytät toimintoja, jotka luovat palvelupyyntöjä, kuten tietosuoja-asetusten määrittäminen, sisäänkirjautuminen tai lomakkeiden täyttäminen. Voit asettaa selaimesi estämään nämä evästeet tai hälyttämään niistä, mutta jotkin sivuston osat eivät sen jälkeen välttämättä toimi.

  2. Suorituskykyevästeet
    Näiden evästeiden avulla voimme laskea käyntimääriä ja liikennelähteitä, jotta voimme mitata ja parantaa sivustomme suorituskykyä. Ne auttavat meitä ymmärtämään, mitkä sivut ovat suosittuja ja vähemmän suosittuja ja kuinka vierailijat liikkuvat sivustossa. Kaikki evästeiden tiedot kerätään nimettöminä. Jos et hyväksy näitä evästeitä, emme tiedä, milloin olet käynyt sivustollamme.

  3. Toimivuusevästeet
    Näiden evästeiden avulla voimme tarjota parempia ja yksilöllisempiä toimintoja, kuten videoita ja reaaliaikaisen chatin. Näitä evästeitä ovat asettaneet me tai kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, joiden palveluja olemme lisänneet sivuillemme. Jos et hyväksy näitä evästeitä, jotkin tai kaikki nämä toiminnot eivät ehkä toimi oikein.

  4. Kohdistamisevästeet
    Näitä evästeitä ovat asettaneet sivustoomme mainontakumppanimme. Nämä yritykset voivat käyttää evästeitä muodostaakseen profiilin kiinnostuksesi kohteista ja esittääkseen sinua kiinnostavia mainoksia toisilla sivustoilla. Evästeet tunnistavat selaimen ja laitteen. Jos et hyväksy näitä evästeitä, et näe kohdennettua mainontaa eri verkkosivustoilla.

Kolmannet osapuolet, joiden evästeitä sivustollamme on:

  • Google: Google Analytics, YouTube
  • Meta: Facebook
  • Tawk.to chatpalvelu
  • Microsoft Clarity
  • Vimeo-videopalvelu
  • OneTrust evästeiden hallintapalvelu