Maastopyöräilyn erikoisliike - Tampere

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

 

Rekisterin pitäjä

R-Tech Suspension Oy (06490661)

Aunankorvenkatu 2

33840 Tampere

 

Yhteyshenkilö

Vesa Virta

010 423 3030

sähköposti: vesa@rtech.fi

 

Rekisterin nimi

R-Tech Suspension Oy:n asiakasrekisteri

 

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö tai yritys rekisteröitynyt Rtech.fi verkkokaupan asiakkaaksi tai ostanut Rtech.fi:n verkkokaupasta tuotteita, tai ostanut tuotteita R-Tech Suspension Oy:n myymälästä.

 

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on R-Tech Suspension Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden lähetysten seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Rtech.fi verkkokaupan toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

 

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Rtech.fi verkkokaupan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Rtech.fi saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi.

 

Rtech.fi verkkokaupalla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Rtech.fi verkkokaupan asiakaspalveluun tai rekisterinhoitajalle.

 

 

Rekisterin pitämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Postiosoite

Puhelinnumero

Tiedot käsitellyistä tilauksista

Yrityksen Y-tunnus

 

Tietojen säilytysaika

Rekisteröityneen tietoja säilytetään kuusi vuotta viimeisen ostotapahtuman jälkeen, jonka jälkeen ne poistetaan automaattisesti. Perusteena tietojen säilyttämiseen on tuotteiden takuuaika, joka on enimmillään kuusi vuotta. 

 

Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Rtech.fi verkkokaupan ylläpidon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Rtech.fi verkkokaupan salasanasuojatulla palvelimella Ruotsissa. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään rekisteröityneen pyynnöstä. Rekisteröity saa tietonsa nähtäville pyynnöstä.