Maastopyöräilyn erikoisliike - Tampere

Fox Huolto


FOX HUOLTO

 

Suomen ainoa valmistajan valtuuttama Fox Service Center

 
 
Rtech on Fox Racing Shox -maastopyörän iskunvaimentimien maahantuoja ja Suomen ainoa valmistajan valtuuttama Fox Service Center. Käytämme huollossa ainoastaan valmistajan alkuperäisiä tiivisteitä ja varaosia. Säännöllisellä huollolla varmistat, että Fox Racing Shox -iskunvaimentimesi toimii täydellisesti ja kestää vuosia. Huolletuilla ja hyvin säädetyillä iskunvaimentimilla pyöräsi on hauskempi, turvallisempi ja nopeampi ajaa.

Voit tuoda huollettavan iskunvaimentimesi suoraan myymäläämme Tampereelle aika varaamatta. Voit tuoda iskunvaimenninhuoltoon myös kokonaisen pyörän, jolloin veloitamme iskunvaimentimen tai joustohaarukan purkamisesta ja asentamisesta 10 € / kappeleelta.

Voit lähettää iskunvaimentimesi huoltoon Postin tai Matkahuollon pakettina. Lähettäessäsi iskunvaimenninta huoltoon, täytä tulostettava huoltolomake ja lähetä se meille iskunvaimentimen mukana.
 
 
Pakkaa keula ja (tai) iskunvaimennin huolellisesti, emme vastaa kuljetuksen aikana tapahtuneista vaurioista. Huolletut iskunvaimentimet palautetaan Postin tai Matkahuollon välityksellä. Huolto maksetaan noudettaessa Postin tai Matkahuollon toimipisteessä. Puhdistathan iskunvaimentimesi ennen huoltoon lähettämistä!

Mahdollisissa takuuasioissa ota ensin yhteyttä: rtech@rtech.fi tai 010 423 3030 (8,35 snt / puhelu + 16,69 snt / minuutti). Takuukäsittelyyn tarvitsemme aina tuotteen (iskunvaimennin tai pyörä) ostokuitin kopion ja huoltolähetteen.

Huollon valmistuttua otamme teihin yhteyttä valintanne mukaan joko sähköpostilla tai tekstiviestillä. Postin ja Matkahuollon kautta toimitettavat huollot maksetaan Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen noudon yhteydessä.

Rtech, Aunankorvenkatu 2, 33840 Tampere, rtech@rtech.fi 
010 423 3030 (8,35 snt / puhelu + 16,69 snt / minuutti)  Arkisin 11 - 18, lauantaisin 10 - 14
 

 

Fox huoltohinnasto

 
 
 

Takaiskunvaimentimet:

 
 
Fox Float RP, CTD ja DPS takaiskunvaimentimen täyshuolto 129 €

Fox takaiskunvaimentimen ylläpitohuolto 89 €

Fox Float X ja Fox DHX Air iskunvaimentimen täyshuolto 139 €

Fox Float X2 iskunvaimentimen täyshuolto 149 €

Specialized Brain, Trekin DRCV ja Cannondalen DYAD iskareille johtuen iskarin rakenteesta teemme ainoastaan täyshuoltoja


Fox Dyad (Cannondale) takaiskunvaimentimen täyshuolto 169 €

Fox DRCV (Trek) takaiskunvaimentimen täyshuolto 169 €

Fox Brain ja Minibrain (Specialized) takaiskunvaimentimen täyshuolto 179 €


 

 
Joustokeulat:


Fox joustokeulan täyshuolto 129 €

Fox joustokeulan ylläpitohuolto 79 €

Fox joustokeulan Stage 1 tuning 49€ (täyshuollon yhteydessä 20 €)

Fox joustokeulan Stage 3 tuning 269 €

Protune Fox takaiskunvaimentimeen täyshuollon yhteydessä 35 €
 
 

Hissitolpat:


Fox Transfer hissitolpan täyshuolto 119 €

Fox D.O.S.S hissitolpan täyshuolto 109 €


 
 
 

Muut työt: 

Iskunvaimentimen tai joustohaarukan purkaminen pyörästä ja asentaminen takaisin 10 €
 

Toimituskulut 12 €


Huollon hinta saattaa olla suurempi, jos keula tai takaiskunvaimennin on pahoin vaurioitunut tai vaatii varaosia, jotka ylittävät alkuperäisen arvion. Otamme sinuun tässä tapauksessa yhteyttä ja ilmoitamme tarkistetun hinnan. Huolto ylimääräisten töiden osalta tehdään vasta kun olet hyväksynyt lisätyöt.