Maastopyöräilyn erikoisliike - Tampere

Yritys

Rtech

Maastopyöräilyn erikoisliike Tampereella


Rtech on täyden palvelun polkupyöräkauppa, polkupyörähuolto ja iskunvaimenninhuolto Tampereella. Rtech on 100% suomalainen yritys joka työllistää ympärivuotisesti 8 henkeä sekä vaihtelevan määrän kausityöntekijöitä. Suurin osa työntekijöistämme on itsekin innokkaita pyöräilyn harrastajia.


Rtech on Cube-polkupyörien ja Fox Racing Shox-iskunvaimentimien maahantuoja. Olemme Suomen ainoa valmistajan valtuuttama Fox Service Center. Olemme myös pyörähuollon asiantuntija ja Shimano Service Center. Rtechistä löydät Cube-polkupyörät maastoon, maantielle ja kaupunkiin. Valikoimiimme kuuluu myös kattavasti sähköavusteisia polkupyöriä maastoon ja kadulle. Jokainen myymämme pyörä on koottu ja koeajettu Tampereella. Toimitamme pyörät ajovalmiina!


Myymälämme sijaitsee Tampereella, Lahdesjärven kaupunginosassa. Perille on helppo löytää, sillä sijaitsemme aivan Ikean naapurissa kolmostien ja ysitien risteyksessä. Paikan päällä on reilusti ilmaista pysäköintitilaa ja hyvät mahdollisuudet pyörän koeajoon.Yhteystiedot:


Rtech

Aunankorvenkatu 2, 33840 Tampere

010 423 3030 (8,35 snt / puhelu + 16,69 snt / minuutti)

Arkisin 11 - 18, lauantaisin 10 - 14

rtech@rtech.fi