Maastopyöräilyn erikoisliike - Pirkkala

Yritys

Rtech

Maastopyöräilyn erikoisliike Pirkkalassa

 

 

Yhteystiedot


Myymälän ja huollon osoite: Autokeskuksentie 7, 33960, Pirkkala


Soita meille: 010 423 3030 (8,35 snt / puhelu + 16,69 snt / minuutti). Arkisin 11 - 18, lauantaisin 10 - 14.


Asiakaspalvelun chat (sivun alareunassa) on auki aina kun olemme paikalla. Offline tilassa olevaan chattiin voit jättää viestin johon vastaamme heti kun olemme taas paikalla.


Lähetä meille sähköpostiartech@rtech.fi. Pyrimme vastaamaan viestiisi mahdollisimman pian, viimeistään seuraavana arkipäivänä.

 

 @rtechsuspension  rtech_tampere

 

Myymälän sijainti

Myymälämme sijaitsee Pirkkalassa, Linnakallion kaupunginosassa. Paikalle pääsee helposti Valtatietä 3. Poistu moottoritieltä liittymästä 43 Kurikka/Linnakallio. Perille pääsee Autokeskuksentietä tai Jasperintietä. Autokeskuksentietä tullessa käänny vasemmalle Yamaha Centerin kohdalla. Olemme rakennuksen vastakkaisessa päädyssä. Jos tulet Jasperintietä, käänny oikealle Rtechin kyltin kohdalta. Seuraa ohjeita asiakasparkkiin. Paikan päällä on reilusti ilmaista pysäköintitilaa ja hyvät mahdollisuudet pyörän koeajoon.

 

 

Aukioloajat

Koronaviruksen aiheuttamasta poikkeustilanteesta johtuen toimimme tällä hetkellä ainoastaan verkkokaupan kautta. Verkkokauppatilaukset noudettavissa arkisin klo 11-18


2020 poikkeukselliset aukioloajat

1.1. suljettu

6.1. suljettu


Rtech yrityksenä

Rtech on täyden palvelun polkupyöräkauppa, polkupyörähuolto ja iskunvaimenninhuolto Pirkkalassa. Rtech on 100% suomalainen yritys joka työllistää ympärivuotisesti 10 henkeä sekä vaihtelevan määrän kausityöntekijöitä. Suurin osa työntekijöistämme on itsekin innokkaita pyöräilyn harrastajia.

 

Rtech on CUBE-polkupyörien ja Fox Racing Shox-iskunvaimentimien maahantuoja. Olemme Suomen ainoa valmistajan valtuuttama Fox Service Center. Olemme myös pyörähuollon asiantuntija ja Shimano Service Center. Rtechistä löydät CUBE-polkupyörät maastoon, maantielle ja kaupunkiin. Valikoimiimme kuuluu myös kattavasti sähköavusteisia polkupyöriä maastoon ja kadulle. Jokainen myymämme pyörä on koottu ja koeajettu Pirkkalassa. Toimitamme pyörät ajovalmiina!


CUBE-maahantuonti ja jälleenmyyjät

Olemme toimineet CUBE-maahantuojana vuodesta 2007. Meillä on tällä hetkellä 20 CUBE-jälleenmyyjää ympäri Suomea. Lue lisää maahantuonnista ja jälleenmyyjistä.

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat löytyvät urasivuiltamme.