Tämä sivusto käyttää evästeitä.
Voit lukea lisää evästeistä täältä.

Hyväksy

TOIMITUSKULUT ALKAEN 6,90€. 

ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSISSA.

HUOM! KORONAVIRUKSEN AIHEUTTAMAT VAIKEUDET TOIMITUSKETJUSSA VAIKUTTAVAT CUBE2022-PYÖRIEN OSIEN SAATAVUUTEEN JA JOISSAIN PYÖRISSÄ ON JOUDUTTU KÄYTTÄMÄÄN VAIHTOEHTOISIA GRIPPEJÄ, SATULOITA, VANTEITA, SATULATOLPPIA YM. LUE LISÄÄ

Rtech - Maastopyöräilyn erikoisliike logo
Sisäänkirjautumiskuvake
Ostoskori-kuvake

fox racing pyöräilyvaatteet ja -varusteet


Motocrossin parista alkunsa saanut Fox Racing on maailman johtavin merkki motocrossiin ja maastopyöräilyyn sopivissa varusteissa sekä vaatteissa. Fox Racing on edelläkävijä maastopyöräilyvaatteissa, jotka ovat käytännöllisyyden lisäksi trendikkäitä, ja klassinen kettulogo onkin tunnettu ympäri maailman. Valikoimastamme löytyy varusteet maastopyöräilyyn sekä vaatteita myös polun ulkopuolella pidettäväksi. Jokainen Fox Racing tuote on suunniteltu maastopyöräilijää ajatellen, varusteet toimivat maastosta ja ympäristöstä riippumatta. Laadukas materiaali ja innovatiivinen suunnittelu pitävät Fox Racing tuotteet maastopyöräilijöiden suosiossa.


Pyöräilyvarusteet

Valikoimastamme löydät mm. laadukkaat Speedframe ja Dropframe -kypärät, suojapanssarit- ja pehmusteet, ajohanskat sekä MTB ajolasit.


Pyöräilyvaatteet

Pyöräilyvaatteiden valikoimassa on vaatteet naisille, miehille ja nuorille maastopyöräilyyn sekä arkeen. Kestävät ja joustavat pyöräilyvaatteet jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin.

Suodata
Väri
punainen
sininen
musta
vihreä
keltainen
harmaa
turkoosi
violetti
kulta
Koko
(Ei mitään)
36
38
32
l-xl
S/M
26
24
28
34
30 "
YS
YL
YXL
XS
S
M
L
XL
XXL
22"
Tuotemerkki
Fox Racing
Järjestä
Järjestä
Uusin
Alin hinta ensin
Korkein hinta ensin
A-Z
Z-A

Olet tarkastellut 20 / 144 artikkelia