Tämä sivusto käyttää evästeitä.
Voit lukea lisää evästeistä täältä.

Hyväksy

ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSISSA

HUOM! KORONAVIRUKSEN AIHEUTTAMAT VAIKEUDET TOIMITUSKETJUSSA VAIKUTTAVAT CUBE2022-PYÖRIEN OSIEN SAATAVUUTEEN JA JOISSAIN PYÖRISSÄ ON JOUDUTTU KÄYTTÄMÄÄN VAIHTOEHTOISIA GRIPPEJÄ, SATULOITA, VANTEITA, SATULATOLPPIA YM. LUE LISÄÄ

Rtech - Maastopyöräilyn erikoisliike logo
Sisäänkirjautumiskuvake
Ostoskori-kuvake

Vaihtoehtoisten osien käyttäminen CUBE2022 pyörissä KORONAVIRUKSEN AIHEUTTAMIEN TOIMITUSONGELMIEN VUOKSI

Koronavirus vaikuttaa pyörän osien toimitusketjuihin, mistä syystä osassa CUBE2022-pyöriä valmistaja on joutunut käyttämään vaihtoehtoisia osia. Kyseessä ovat pääasiassa pienet muutokset, joilla pyritään varmistamaan pyörien saatavuus asiakkaille.


Mahdollisia muutoksia saattaa olla gripeissä, satuloissa, vanteissa, satulatolpissa, ohjainkannattimissa (sekä malli että pituus) ja renkaissa (standardi skinwallin sijaan tai vaihtoehtoinen, vastaava malli). Vaihtoehtoiset osat vastaavat arvoltaan alkuperäisiä.


Ongelma kohdistuu myös joihinkin jarruihin ja joissain yksittäistapauksissa pyörässä saattaa olla 180 mm jarrulevy 203 mm jarrulevyn sijaan. Tämä vaikuttaa Touring Hybrid EXC, Kathmandu Hybrid EXC, Reaction Hybrid Race ja SL sekä Stereo 120 Hybrid Pro malleihin.


Edellä mainituista syistä johtuen vaihtoehtoisten osien vaihtamineen alkuperäisiin ei ole mahdollista. Kiitos ymmärryksestä.