Tämä sivusto käyttää evästeitä.
Voit lukea lisää evästeistä täältä.

Hyväksy

ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSISSA

KAIKKIIN VERKKOKAUPASTA OSTETTUIHIN 2021 VUOSIMALLIN ETUJOUSITETTUIHIN MAASTOPYÖRIIN SEISONTATUKI VALMIIKSI KIINNITETTYNÄ KAUPAN PÄÄLLE! SEISONTATUEN ARVO 29,90€.

HUOM! KORONAVIRUKSEN AIHEUTTAMAT VAIKEUDET TOIMITUSKETJUSSA VAIKUTTAVAT CUBE2022-PYÖRIEN OSIEN SAATAVUUTEEN JA JOISSAIN PYÖRISSÄ ON JOUDUTTU KÄYTTÄMÄÄN VAIHTOEHTOISIA GRIPPEJÄ, SATULOITA, VANTEITA, SATULATOLPPIA YM. LUE LISÄÄ

Rtech - Maastopyöräilyn erikoisliike logo
Sisäänkirjautumiskuvake
Ostoskori-kuvake

Ready to Ride


Ammattilaisen kasaama

Meiltä ostetun pyörän on kasannut aina pyörähuollon ammattilainen. Pyörä on täysin valmis ensimmäiselle lenkille, noudat sen sitten liikkestämme tai Matkahuollosta. Uuden pyörän omistajana pääset nauttimaan pyöräilystä vaivattomasti ja turvallisesti heti, ja saat pyörän upeista ominaisuuksista kaiken irti alusta asti!


CUBE-pyörät tulevat meille Saksassa sijaitsevalta CUBE-tehtaalta laatikoissa puoliksi esikasattuina. Rtech pyörähuollossa Pirkkalassa pyörähuollon ammattilainen kasaa asiakkaan pyörän tarkasti ja tasalaatuisesti 23-kohtaisen tarkastuslistan mukaan parhailla mahdollisilla työkaluilla ja vuosien kokemuksella.


Kasaamisen jälkeen koeajamme jokaisen pyörän ennen luovutusta asiakkaalle. Matkahuollon kautta toimitettavat pyörät suojataan lopuksi kuljetuksen ajaksi pehmusteilla.


Varmasti sinulle sopiva

Varmistamme liikkessämme koeajolla aina, että pyörä on sinulle sopivan kokoinen. Voit katsoa apuja koon valintaa myös täältä. Verkkokaupasta tilattaviin pyöriin tarjoamme mielellämme apua koon valinnassa asiakaspalvelun chatin, sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Ajoasentoon vaikuttavat säädöt tehdään tarvittaessa asiakkaalle sopiviksi ennen pyörän toimitusta. Verkkokaupastamme tilatun pyörän ajoasentoon vaikuttavat säädöt tehdään neutraaliin keskiasentoon, josta sinun on helppo tehdä jatkossa tarvittavat muutokset ajoasentoon.


Lupaamme, että meiltä ostettu pyörä on sinulle oikean kokoinen, ja toimitetaan tarkasti ajovalmiiksi kasattuna ja säädettynä. Ready to Ride!