Sähköpyörät

CUBE Sähköpyörät ja sähkömaastopyörätPyörähuollon ammattilainen kasaa pyörän ajovalmiiksi puolestasi. Ajovalmiin sähköpyörän toimitus lähimpään Matkahuoltoon ilman toimituskuluja. Voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla!
 
Katso CUBE pyörien ohjeellinen kokotaulukko. Myyjämme auttavat sinua valitsemaan sopivan kokoisen pyörän, asioit sitten kivijalkamyymälässämme tai verkkokaupassamme. Kun tilaat pyörän verkkokaupastamme, otamme sinuun tarvittaessa ennen lähettämistä vielä yhteyttä ja varmistamme, että pyörä on sinulle oikean kokoinen.

Vinkkejä sähköpyörän ostamiseen

 
 

Kiinnostus sähköpyöriä kohtaan on suurempaa kuin koskaan. Erilaisten mallien, merkkien, moottoreiden, akkujen, kauppojen ja hintojen vertailu voi tuntua haastavalta. Yritämme tehdä sähköpyörän hankkimisesta sinulle hieman helpompaa. Tässä meidän kolme vinkkiämme sähköpyörän ostajalle.

 
 

1. Mieti käyttötarkoitus

 
 

Sähköpyörän valinta on hyvä aloittaa miettimällä, mihin käyttöön pyörä tulee. Jos tarkoituksesi on ajaa metsässä poluilla, valintasi on ilman muuta täysjousitettu sähkömaastopyörä. Jousitus tekee metsäpoluilla ajamisesta huomattavasti nautinnollisempaa ja sujuvampaa kuin jousittamattomalla pyörällä. Täysjousitetulla sähkömaastopyörällä pystyy toki tarvittaessa ajamaan mukavasti myös työmatkaa ja muita arkiajoja.

 
 

Jos haet pyörää yleiskäyttöön, jäykkäperäinen etujousitettu maastopyörä on nappivalinta. Osta tällainen jos haluat yhden sähköpyörän, jota voi käyttää kaikkiin ajoihin kaikissa olosuhteissa. Esimerkiksi talvinen työmatkapyöräily sujuu nastarenkailla varustetulla etujousitetulla sähkömaastopyörällä leikiten.

 
 

Jos taas haet puhtaasti työmatkapyörää, jolla suurin osa kilometreistä ajetaan asfaltilla, valintasi on hybridi. Tällaiseen sähköpyörään voidaan asentaa helposti pitkät suojaavat lokasuojat, tavarateline ja muut arkikäytössä tarvittavat lisävarusteet. Nämä neuvot pitävät paikkansa yhtälailla sähköttömien "luomupyörien" kanssa.

 
 

2. Venytä budjettia

 
 

Raha on aihe, joka kiinnostaa aina kaikkia. Alle 2000€ budjetilla ei saa aktiivista käyttöä kestävää kunnollista sähköpyörää. Jos on käynyt mielessä sellainen hankkia, suosittelemme vielä säästämään, tai tutustumaan rahoitusmahdollisuuksiimme. Videolla ajettu pyörä on CUBE Stereo Hybrid 120 HPA Race 500 (suositushinta 4399 €). Niin kuin aina hienoja pyöriä ostettaessa, sähköpyörissä hintakattoa ei ole, mutta voidaan sanoa että järkevä budjetti on n. 2000-5000€. Budjetti riippuu siitä, mihin tarkoitukseen pyörä on tulossa.

 
 

3. Valitse oikea koko

 
 

Internet on pullollaan polkupyörän rungon koon valitsemiseen tarkoitettuja kokotaulukoita. Älä usko sokeasti niihin, vaan ota yhteyttä asiantuntevaan pyöräkauppaan. Jos ostat pyörän verkosta, varmista sinulle sopiva rungon koko myyjäliikkeeltä. Meidän suosittelemamme koot Cuben pyöriin löydät täältä.

 
 

Jos pääset käymään kivijalkaliikkeessä, pyörän koeajo kertoo aina enemmän kuin tuhat sanaa ja kuvaa. Samalla kannattaa myös miettiä yhdessä asiantuntevan myyjän kanssa ajoasentoa. Vaihdetaanko lyhyempää ohjainkannatina? Tarvitseeko ohjaustankoa kaventaa? Sopiiko vakiosatula omalle takapuolelle (todennäköisesti ei)? Pyörässä on kolme tärkeää kontaktipistettä joihin kannattaa panostaa. 1: Gripit (eli kädensijat) 2: Satula (oikea leveys ja muoto) 3: Polkimet (lukkopolkimet, kunnolliset avopolkimet vai yhdistelmäpolkimet?).

 
 

Siinä meidän vinkkimme sähköpyörän ostajalle. Muista valita oikea pyörä juuri sinun käyttöösi, oikean kokoisella rungolla. Osta kerralla kunnollinen laite. Sähköpyörä on paljon kovemmalla rasituksella kuin tavallinen pyörä. Tehoa on enemmän ja todennäköisesti innostut ajamaan paljon enemmän kuin tavallisella pyörällä. Kun panostat laatuun, se maksaa monessakin kohtaa itsensä takaisin.

 

 

Miksi ostaa sähköpyörä?

 
 • Työmatkapyöräily sähköpyörällä on helppoa ja nopeaa
 • Sähköpyörällä liikkuminen on halvempaa ja ympäristöystävällisempää kuin autolla liikkuminen
 • Kaupungissa liikkuessa sähköpyörä on kokemustemme mukaan monesti nopeampi kuin auto
 • Sähköpyörällä liikkuminen on hauskempaa kuin ruuhkabusseissa istuminen ja olet nopeammin perillä
 

Miksi ostaa sähkömaastopyörä?

 • Maastopyöräily sähköpyörällä on yksinkertaisesti hauskaa! Jokainen sähköpyörää testannut asiakkaamme palaa koeajolta hymy huulilla
 • Maastopyöräily sähköpyörällä antaa sinulle enemmän vauhdin hurmaa ja mahdollisuuksia nauttia luonnosta
 • Pystyt ajamaan pidemmälle ja löytämään uusia polkuja. Pystyt ajamaan tuttuja polkuja vauhdikkaammin ja nauttimaan maastopyöräilystä aivan uudella tavalla
 

Miksi kannattaa ostaa Cube-sähköpyörä meiltä?

 • Ammattitaitoinen ja kokenut huoltohenkilökuntamme kasaa ja säätää pyöräsi täysin ajovalmiiksi puolestasi
 • Autamme valitsemaan sinulle sopivan pyörän, asioit sitten kivijalkamyymälässämme tai verkkokaupassamme
 • Ajovalmiin pyörän ilmainen toimitus sinua lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen
 • Cube-sähköpyörän huoltoon löytyy aina ammattitaitoinen apu liikkeestämme Pirkkalasta
 • Cube-sähköpyörät ovat yhtä laadukkaita kuin loistavasta hinta-laatusuhteestaan tunnetut Cube-polkupyörät
 • Cube käyttää sähköpyörissään saksalaisen Boschin valmistamia laadukkaita ja luotettavia moottoreita ja akkuja