Maastopyöräilyn erikoisliike - Tampere

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

 

Jos et löydä vastausta kysymykseesi täältä, ota meihin yhteyttä.


Minkä kokoinen CUBE-pyörä on minulle sopiva?

Katso CUBE pyörien ohjeellinen kokotaulukko. Myyjämme auttavat sinua valitsemaan sopivan kokoisen pyörän, asioit sitten kivijalkamyymälässämme tai verkkokaupassamme. Kun tilaat pyörän verkkokaupastamme, otamme sinuun tarvittaessa ennen lähettämistä vielä yhteyttä ja varmistamme, että pyörä on sinulle oikean kokoinen.


Onnistuuko pyörän ostaminen laskulla tai osamaksulla?

Onnistuu toki! Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa tuotteita verkkokaupassamme SVEA Webpay-laskulla tai osamaksulla. Aunankorvenkadun kivijalkamyymälässä voi tehdä ostoksia Mash laskulla tai osamaksulla Lue lisää maksutavoista.


Verkkokaupasta tilatun tuotteen toimitusaika ja toimituskulut?

Verkkokaupastamme tilatut tuotteet lähetetään mahdollisimman pian, yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Toimitusaika on yleensä 1-3 arkipäivää. Toimitamme kaikki polkupyörät veloituksetta käyttäen Matkahuollon bussipaketti -toimitustapaa. Pyörä toimitetaan täysin ajovalmiiksi kasattuna lähimpään matkahuollon toimipisteeseen.


Toimitamme ilman toimituskuluja kaikki tilaukset, joiden arvo on vähintään 150 euroa. Alle 150 euron tilausten toimituskulut ovat 10 euroa. Lue lisää toimitusehdoista.


Tuotteiden varastotilanne?

Jos tuote on tilattavissa verkkokaupastamme, meillä on kyseinen tuote liikkeemme omassa varastossa Tampereella.


Takuuasiat?

Kaikilla myymillämme tuotteilla on valmistajan myöntämä takuu. Takuuehdot ovat tuotteen valmistajan antamat. Takuu kattaa materiaalivirheet ja valmistusvirheet. Takuuasian hoitaminen on kätevintä aloittaa käymällä liikkeessämme paikan päällä näyttämässä tuotetta, tai lähettämällä meille asiasta sähköpostia. CUBE ja Fox takuuasioissa ota ensin yhteyttä liikkeeseen, josta tuote on ostettu. Tuotteen myynyt liike hoitaa asian eteenpäin.


Mitä pyörälleni tehdään perushuollossa / ensihuollossa?

Meiltä ostetun pyörän ensihuolto, ja polkupyörän perushuolto ovat meillä sisällöltään samat. Polkupyörän perushuolto sisältää:

- Pyörän rungon ja osien pesu
- Keskiölaakerin kiristys
- Rattaanpulttien kiristys
- Vanteiden rihtaus ja napojen tarkistus (tarvittaessa napojen huolto lisätyönä á 29 €)
- Jarrujen keskitys / säätö (hydraulijarrun ilmaus lisätyönä á 25 €)
- Vaihteiden säätö ja vaijerien kunnon tarkistus (vaijerien ja kuorien vaihto tarvittaessa, sekä vaihtajan korvakkeen oikaisu tarvittaessa)
- Ketjun voitelu
- Polkimien asennuskireyden tarkistus
- Rengaspaineiden tarkistus sekä paineen lisäys tarvittaessa
- Ohjainlaakerin säätö ja kannattimen sekä tangon kiristysruuvien tarkistus ja kiristys
- Satulan sekä satulatolpan kiristys tarvittaessa sekä asennon tarkistus
- Koeajo
- Työllä on 3 kuukauden takuu

Huollon hinta saattaa olla suurempi jos huolto vaatii lisätöitä tai varaosia, jotka ylittävät alkuperäisen arvion. Otamme sinuun tässä tapauksessa yhteyttä ja ilmoitamme tarkistetun hinnan. Huolto ylimääräisten töiden osalta tehdään vasta kun olet hyväksynyt lisätyöt.


Voinko tuoda pyörän huoltoon aikaa varaamatta?


Huom! Huollamme 8.5.2019 alkaen toistaiseksi vain meiltä ostettuja CUBE-merkkisiä pyöriä.


Kovasta kysynnästä johtuen emme voi ottaa pyöriä huoltojonoon ilman ajanvarausta. Pyörähuollon ajanvaraus onnistuu parhaiten sähköpostilla osoitteesta rtech@rtech.fi.


Kuinka usein pyörä kannattaa huoltaa?

Suosittelemme perushuollon tekemistä vähintään kerran ajokauden aikana. Ympärivuotisessa tai muuten pyörää rasittavassa käytössä suosittelemme huoltoa kevään lisäksi syksyisin. Näin polkupyöräsi pysyy hyvässä kunnossa ja sillä ajaminen on turvallista sekä hauskaa.


Miten toimitan iskunvaimentimen huoltoon?

Voit tuoda huollettavan iskunvaimentimesi suoraan myymäläämme Tampereelle aikaa varaamatta. Voit tuoda iskunvaimenninhuoltoon myös kokonaisen pyörän, jolloin veloitamme iskunvaimentimen tai joustohaarukan purkamisesta ja asentamisesta 10 € / kappeleelta.

Voit lähettää iskunvaimentimesi huoltoon Postin tai Matkahuollon pakettina. Lähettäessäsi iskunvaimenninta huoltoon, täytä tulostettava huoltolomake ja lähetä se meille iskunvaimentimen mukana. Lue lisää.


Kuinka pitkän matkan sähköpyörällä voi ajaa yhdellä latauksella?

CUBE-sähköpyörissä käytettävän Bosch-akun kesto riippuu monesta asiasta: maasto, pyörän ja kuskin paino, renkaiden kuviointi, pyöräilytyyli. Yleisimmin yhdellä latauksella voi ajaa 30-90 km lenkin. Bosch eBike Systems verkkosivuilla on erittäin hyvin asiaa havainnollistava eBike range assistant laskuri.

 

Tuleeko ostamani maastopyörän mukana polkimet?

Maastopyörien mukana ei yleensä toimiteta tehtaalta kunnollisia, harrastuskäyttöön sopivia polkimia. Suosittelemme hankkimaan maastopyörään oston yhteydessä kunnolliset lukkopolkimet tai avopolkimet. Katso meidän poljinvalikoima täältä.