Maastopyöräilyn erikoisliike - Tampere

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

 

Rekisterin pitäjä

Rtech Suspension Oy (06490661)

Aunankorvenkatu 2

33840 Tampere

 

Rekisteriä hoitavat henkilöt

Vesa Virta

010 423 3030

sähköposti: vesa@rtech.fi

 

Rekisterin nimi

Rtech.fi verkkokaupan asiakasrekisteri

 

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt Rtech.fi verkkokaupan asiakkaaksi tai ostanut Rtech.fi:n verkkokaupasta tavaraa.

 

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Rtech.fi verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden lähetysten seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Rtech.fi verkkokaupan toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

 

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Rtech.fi verkkokaupan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Rtech.fi saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi.

 

Rtech.fi verkkokaupalla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Rtech.fi verkkokaupan asiakaspalveluun tai rekisterinhoitajalle.

 

 

Rekisterin pitämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Postiosoite

Puhelinnumero

Tiedot käsitellyistä tilauksista

 

Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta Rtech.fi verkkokaupan ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä. 

 

Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Rtech.fi verkkokaupan ylläpidon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Rtech.fi verkkokaupan salasanasuojatulla palvelimella.